SISTEMATSKI PREGLED za očuvanje zdravlja srca i čitavog organizma

U periodu pojačanog epidemijskog rizika veoma je bitno uraditi sistematski pregled i proveriti zdravlje na bezbedan način na pravom mestu.

U ordinaciji Medikotim Puls imate mogućnost da uradite preglede za procenu kardio-vaskularnog rizika, klinički pregled, EHO kardiografiju srca, stres ergo test, holter monitoring krvnog pritiska, kao i osnovnu laboratoriju.

Tim iskusnih i stručnih lekara, kao i upotreba najsavremenije tehnologije, garant su da se svakom pacijentu pristupa s maksimalno pažnje što za rezultat daje pouzdan zdravstveni pregled, dijagnostiku i lečenje.

Sistematski pregledi u Medikotim Puls ordinaciji prvenstveno su namenjeni ljudima koji su poslovno aktivni, zauzeti i zbog obaveza ne posvećuju dovoljno pažnje svom zdravlju.

Prevencija i rano otkrivanje je preduslov dobrog zdravlja.

Internistička ordinacija Medikotim Puls predstavlja pravu kuću zdravlja, u kojoj iskusni lekari, na čelu sa eminentnim stručnjakom Primarijusom dr Nebojšom Krstićem, pružaju veliki broj zdravstvenih usluga.

Primarijus Dr Nebojša Krstić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije, čije ime u našem gradu uliva poverenje, svoje višegodišnje isustvo i permanentno usavršavanje, implementirao je u Internističku ordinaciju Medikotim Puls, stvorivši pouzdan i stručan tim lekara, kojima je cilj isključivo briga o Vašem zdavlju.

Na jednom mestu, uz korišćenje najsavremenije opreme, možete obaviti kliničke preglede iz svih oblasti interne medicine, kao i ordinirati propisanu terapiju.

Scroll to Top